SonoSite - Ultrazvučni Sustavi

Svjetski lider u prenosnim ultrazvučnim uređajima i kvaliteti prikaza slike.....

X-Porte

X-Porte® je razvijen iz temelja da se uključi u proboj ultrazvučne dijagnostike,sa tehnologijom XDI (Extreme Definition Imaging). Ova analiza signala je algoritam koji oblikuje X-Porte-ov ultrazvučni snop za postizanje nevjerojatne preciznost u dijagnostici. Rezultat? Artefakti su znatno smanjeni, a razlučivost i kontrast značajno poboljšani. Kroz svoj lako prilagodljiv touch-screen sučelje, X-Porte stavlja na dohvat ruke vrhunske mogućnosti sa uključenim obrazovnim programima, kao što su korak-po-korak udžbenik gdje se može istovremeno skenirati i pratit edukacisjki program. X-Porte ima vitki profil te olakšava manevriranje pokraj kreveta i ispitnih stolova za point-of-care slike. Autonomija intenzivnog rada na baterije iznosi do 1h i 45min.

Preuzmi Katalog na Hrvatski Preuzmi Katalog na Engleski
Edge

Edge® ultrazvučni uređaj je SonoSitova peta generacija point-of-care ultrazvuka. Ekran je značajno veći tako da možete vidjeti ultrazvučnu sliku preko pacijenta ili preko cijele sobe. Poboljšana kvaliteta slike pomaže sigurnom donošenju dijagnostike. Podizanje cijelog sustava od momenta kad se stisne gumb za paljenje do početka skeniranja, mora biti unutar 20 sekunda. Kućište od legure magnezija i aluminija daje dodatnu čvrstoću, testiran na ispadanje i na udarce sa 91,4 cm visine što pomaže dugoročno u zaštiti vaše investicije. Otporna silikonska tipkovnica na prskanje vodom i dezificijensima čini čišćenje i dezinficiranje jednostavnijim i lakšim. Sa Edge ultrazvučnim uređajem imate pristup nove generacije point-of-care vizualizacije.

Preuzmi Katalog na Hrvatski Preuzmi Katalog na Engleski
M-Turbo

Projektiran za visoku kvalitetu slike, trajnost i jednostavnost korištenja, naš vodeći proizvod, M-Turbo ® ultrazvučni sustav, pružio je zadovoljstvo 99% kupaca. Naši algoritmi znatno bolje optimiziraju parametre prikaza slike, tako da u suštini informacije brzo i jednostavno.M-Turbo ultrazvučni sustav nudi napredan skup obilježja i široku lepezu mogućnosti povezivanja sa bolničkim sustavima informacijske mreže.

Preuzmi Katalog na Hrvatski Preuzmi Katalog na Engleski
S-Series

S Series™ ultrazvučni sustav prvi je ugradbeni industrijski ultrazvučni sustav. Kako se nebi ostavljali koje kakvi otisci prstiju po sustavu, upravo iz tog razloga može biti ugrađen na zid ili na nosač. Sa trostrukim konektorom za sonde (TTC) S Series ultrazvučni uređaj daje mogućnost spajanja tri sonde odjednom i omugućuje pritiskom na gumb brzi prelaz sa jedne sonde na drugu. Slika visoke rezolicije omogućiti će vam brzu i vrlo preciznu dijagnostiku.

Preuzmi Katalog na Hrvatski Preuzmi Katalog na Engleski
Nanomaxx

Visoka Rezolucija Prikaza i Proceduralno Usmjeravanje. Sa ovom jedinstvenom i jednostavnom kontrolom upravljanja, dijagnostika visoke kvalitete, color power doppler i color-flow velocity, nanomaxx® ultrazvučni sustav pomaže lječnicima donijeti kliničke odluke ili voditi intervenijske postupke. Ne samo da je NanoMaxx prenosni ultrazvučni sustav, koristi svoju tehnologiju kako bi mogli optimizirati mnoge sistemske postavke upotrebom ekrana na dodir.

Preuzmi Katalog na Hrvatski Preuzmi Katalog na Engleski
Refurbish-Reparirani uređaji

SonoSite tvrtka također ima u programu reparirane UZV uređaje. To su uređaji koji su u potpunosti obnovljeni od stane SonoSite i u punoj su dijagnostičkoj funkciji. Za više pitanja o programu repariranja molimo da nas kontaktirate putem maila ili telefona.

Više ovdje